Projectleider

In het kort: op resultaten gerichte projectleider voor implementatievraagstukken.

Tijdens mijn masteropleiding bestuurskunde (Master of Public Administration) heb ik meerdere implementatievraagstukken uitgevoerd en onderzocht in het publieke domein. Vanuit mijn interesse voor onderwijs lag mijn focus met regelmaat daar.

Mijn masterscriptie heb ik geweid aan de implementatie van beleidsinstrumenten door docenten in het onderwijs. Denk daarbij aan het invoeren van de iPad in het onderwijs, het invoeren van studie-uren en vraaggericht onderwijs.

In de afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij de implementatie van de iPad als lesmiddel in het voortgezet onderwijs, het opstellen van een schoolplan en het vormgeven en uitvoeren van een project rondom differentiatie voor, onder andere, de kernvakken.

Sinds het schooljaar 2017 werk ik als leerjaarcoördinator. Een functie waarbij ik met regelmaat te maken heb met nieuwe projecten en implementatievraagstukken. Momenteel ben ik bezig met de vormgeving van het onderwijsprogramma voor een mavo/havo-klas.

In de toekomst zou ik graag betrokken zijn bij implementatietrajecten binnen het onderwijs en de implementatie van onderwijsgerelateerde trajecten in de culturele sector en het bedrijfsleven.

Neem vrijblijvend contact met mij op indien je op zoek bent naar een resultaatgerichte projectleider met een interesse voor implementatievraagstukken.